Health Tour Fit in west

COVID-19 proof in beweging met Fit in West

In samenwerking met de gemeente Amsterdam start Fit in West het beweegprogramma Health Tour 2.0. Dit is een programma voor mensen met overgewicht. Met dit 12 weken durende programma willen we alle mensen met overgewicht, uit Amsterdam West  weer in beweging laten komen. Onder begeleiding van een sportcoach wordt er 2 keer per week getraind. Dit kan online via ZOOM en samen met een maatje onder begeleiding van een sportcoach in een park in Amsterdam West. Tijdens de intake via ZOOM wordt besproken waarom je mee wilt doen, waar je nu staat en wat je wilt bereiken. Je krijgt een kalender voor 12 weken waarop alle activiteiten staan. Je kunt Health Tour 2.0 starten met een eigen maatje of wij zoeken iemand waarmee je in het park kunt sporten. Naast de wekelijks beweegactiviteiten kun je 2 x per maand een ZOOM sessie volgen, waarin je tips over voeding, meer bewegen, doelen stellen en nog veel meer over leefstijl verandering krijgt.

Meedoen?

Heb jij overgewicht en beweeg je te weinig? Weet je niet goed hoe je moet starten met het veranderen van jouw leefstijl? Doe dan mee met Health Tour 2.0. Om deel te kunnen nemen heb je een gezonde motivatie nodig en is jouw BMI boven de 25.
De eigen bijdrage voor het programma is € 60.- en dient bij aanvang te worden voldaan.

Inhoud van het programma:

  • Intake gesprek van 45-60 minuten
  • 12 weken lang 1x per week onder begeleiding van een sportcoach in Westerpark, Erasmuspark en Rembrandtpark, tijden en dagen zijn in overleg
  • 6x online (groeps)voorlichting door o.a. diëtiste en psychologe
  • Kosten: € 60,00 (dat is maar €5.- per week)
  • Er moet bij de intake betaald worden, dit kan via een tikkie of je maakt het over
  • Na 12 weken evaluatiegesprek van 45 minuten via ZOOM

Hebben wij jou enthousiast gemaakt? Je kunt nu starten door je hier aan te melden.

 
Fit in West, voedingsadvies
Fit in West, bewegen in de wijk
Fit in West, deelnemers

BMI berekenen