Hulp nodig?

Hulp bij sportontdekken

Een sportieve ontdekkingstocht

Wij geloven sterk in de kracht van sport en beweging als essentiële elementen voor het bevorderen van een gezonde leefstijl. Of je nu een ervaren sporter bent of nog nooit eerder aan sport hebt gedaan, het vinden van een sport die bij jou past kan een uitdagende taak zijn. 

Maak je geen zorgen, er is hulp bij het ontdekken van de perfecte sport die aansluit bij jouw interesses, behoeften en doelen.
Hieronder vind je de gegevens van verschillende personen die je kunnen helpen met jouw sportieve ontdekkingstocht.

‘Hulp vragen is de beste workout naar vooruitgang.’

Leefstijlloket

Bij het Leefstijlloket begrijpen ze dat het vinden van de juiste sport een persoonlijk proces is. Een team van experts staat voor je klaar om je te begeleiden en te informeren over de diverse sportmogelijkheden die passen bij jouw interesses, leeftijd, fitheidsniveau en individuele doelstellingen. Of je nu op zoek bent naar een teamsport, een individuele uitdaging of een ontspannende activiteit, zij hebben de kennis en ervaring om je te helpen de juiste keuze te maken.

Dompel jezelf onder in de fantastische wereld van sport en beweging en ontdek de voordelen voor jouw gezondheid en welzijn. Vind die ene sport die jou energie geeft, plezier brengt en je helpt om een actieve levensstijl te omarmen. Zet vandaag nog de eerste stap naar een gezonder en gelukkiger leven!

Leefstijlloket
Bij het Leefstijlloket ga je in gesprek met een buurtsportcoach over een gezonde levensstijl. Samen bekijken jullie hoe jouw levensstijl kan verbeteren en bespreken jullie jouw persoonlijke wensen. Gezamenlijk ga je op zoek naar passende beweeg- of sportactiviteiten die perfect bij jou passen. En maak je geen zorgen als je het lastig is om de contributie te betalen, we bespreken graag de financiële mogelijkheden tijdens ons Leefstijlloket/sportspreekuur

U kunt het Leefstijlloket vinden op de volgende adressen:

Huisartsenpraktijk
Spaarndammerbuurt (Spaardammer/Westerpark)
Spaarndammerstraat 73hs, 1013 TS Amsterdam
Iedere woensdag is er een gratis inloopochtend van 14:00 tot 16.00 uur

Voor meer informatie kun u een e-mail sturen naar buurtsportcoach Wilma Raijmakers    wraijmakers@teamsportservice.nl of bellen naar 06 310 22 188

Stichting Aminah (Kolenkit/Bos en Lommer)
Bos en Lommerweg 385
1061 DH Amsterdam
Iedere woensdag is er een gratis inloopochtend van 10:00 tot 12.00 uur

Of u kunt contact opnemen met buurtsportcoach Rachida Bouhout rbouthout@teamsportserve.nl of bellen naar 06 271 31 515.

Is het niet mogelijk voor jou om zelf langs te komen? Stuur dan een bericht naar leefstijlwest@teamsportservice.nl, ze nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op om te overleggen over een oplossing.