Gecombineerde Leefstijl Interventie

Met goede begeleiding gezonder leven

Wil je gezonder gaan leven en gezondheidsproblemen voorkomen, maar weet je niet goed hoe je dat kunt aanpakken? Of heb je al van alles geprobeerd om af te vallen, maar is dat niet gelukt? Dan kan de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) je helpen. Met dit programma krijg je advies en begeleiding van een leefstijlcoach.

Voor wie is deze begeleiding?

Welzijn De GLI is speciaal bedoeld voor mensen met een BMI hoger dan 30 en voor mensen met een BMI boven de 25 die een verhoogd risico hebben op hart- en vaatziekten of diabetes type 2. Daarnaast heb je een verwijzing van de huisarts nodig, want dan worden de kosten van het programma vergoed door je zorgverzekeraar. Met de calculator zie je snel wat jouw BMI is. Daarvoor heb je alleen je lengte en je gewicht nodig. De calculator doet de rest.

‘Ik zie en voel echt verschil nu ik het programma volg.’

Wat ga je doen?

Met de Gecombineerde Leefstijl Interventie krijg je hulp en begeleiding bij het
afvallen en het aanleren van andere, gezonde gewoontes. Bijvoorbeeld bij het:

• Aanleren van gezonde eetgewoontes
• Bewegen en sporten
• Omgaan met factoren die je leefstijl beïnvloeden, zoals stress en slaapgewoontes

De leefstijlbegeleiding duurt 24 maanden waardoor het echt effect heeft. Je kunt uit meerdere coachingprogramma’s kiezen, zodat er altijd een programma is dat past bij jouw wensen en omstandigheden. In alle programma’s draait het om kleine stappen die voor jou haalbaar zijn en bij jou passen. Dat is de beste manier om nieuwe, gezondere gewoontes aan te leren waar je je goed bij voelt en die je kunt volhouden.

Contactpersoon GLI West

Aanmelden kan bij

Inge Cantatore
inge@dietistenpraktijkequilibrio.nl
06 205 54 849