Contact

GLI

Zet nu de eerste stap. We helpen je graag!

Heb je een vraag?

Op deze website willen we alle Amsterdammers zo goed mogelijk informeren over onze programma’s. Heb je naar aanleiding van de informatie op deze website een vraag? Ga naar de pagina van Welzijn op Recept, Activerende Leefstijl Interventie of Gecombineerde Leefstijl Interventie? Onderaan vind je de contactpersonen die je vraag kunnen beantwoorden. Heb je een vraag over een programma van een van de beweegaanbieders, neem dan contact op met die aanbieder zelf. Een overzicht van de beweegaanbieders vind je hier. Klik op het logo van de aanbieder van je keuze en je gaat naar hun site waar je meer informatie en contactmogelijkheden vindt.

Leefstijlloket voor volwassenen en senioren

Wil u meer weten over bewegen in de buurt en een gezonde leefstijl? Dan kunt u ook langs bij het Leefstijlloket West! Iedere woensdag is er een gratis inloopochtend van 14:00 – 16:00 uur met buurtsportcoach Wilma Raijmakers bij de huisartsenpraktijk Spaarndammerbuurt, Spaarndammerstraat 73hs.

Is het niet mogelijk om zelf langs te komen? Stuur dan een bericht naar leefstijlwest@teamsportservice.nl. We nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op om te overleggen over een oplossing.

Over Fit in West

Fit in West is een leefstijlnetwerk dat sinds 2013 actief in stadsdeel West. Het heeft als doel om sport- en beweegaanbieders, zorg- en welzijnsorganisaties, buurtteams en wijknetwerken in Amsterdam West met elkaar te verbinden. Door goed samen te werken kunnen we Amsterdammers ondersteunen bij een gezonde leefstijl. Sportmakelaar Astrid Alberts coördineert de samenwerkingsverbanden binnen Fit in West.

Welzijn op recept

Voor heel West:
Francis Moelah
f.moelah@combiwel.nl
06 238 65 300

Wendy van Beeten
w.vanbeeten@combiwel.nl
06 146 24 276

Alleen voor Baarsjes en Oud West:
Thouriya Oukha
t.oukha@buurtteamamsterdamwest.nl
06 539 06 717

ALI West - Health Tour

De Baarsjes/Oud west :
Alain Buffing
debaarsjes@fitinwest.nl
06 480 11 686

Westerpark:
Alette Schuinder
westerpark@fitinwest.nl
06 385 12 029

Bos en Lommer:
Inge Cantatore
inge@dietistenpraktijkequilibrio.nl
06 205 548 49

GLI West

Inge Cantatore
inge@dietistenpraktijkequilibrio.nl
06 205 54 849