Handige links over gezondheid en bewegen

Wil je wat meer weten over een gezonde leefstijl en waar je moet zijn als je samen met anderen wat vaker wilt sporten?

Waarom sporten zo’n positief effect heeft

Door wat meer te bewegen verklein je de kans op allerlei vervelende ziektes. Maar door wat meer te bewegen ga je ook lekker in je vel zitten en krijg je meer zelfvertrouwen. Hoe dat zit kun je hier lezen

Beter in balans en sterkere botten

Informatie die uitlegt waarom bewegen zo belangrijk is, wat je zelf kunt doen en hoe vaak.

Met kleine stappen gezonder leven

Je hoeft je leven echt niet helemaal om te gooien. Liever niet zelfs! Want kleine stappen werken beter. Tips en ideeën voor een gezondere leefstijl voor iedereen.

Sport zorgt voor...

Echte verhalen van echte mensen die vertellen wat sport voor hen betekent. Ter inspiratie! 

Tv-programma Beter!

Het Tv-programma Beter! Volgt vier verschillende mensen in een gewone wijk in Deventer die graag wat gezonder willen leven. Je kunt het terugkijken via NPO Start.

Intensieve ondersteuning via Roads

Roads begeleidt mensen die intensieve ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld mensen met simpele of complexe psychiatrische problemen, met een detentieverleden of met een verslavingsachtergrond. Kijk op hun website voor meer informatie of download hier de folder van Roads.

Life Goals

Life Goals zorgt samen met andere Amsterdamse organisaties voor een laagdrempelig sportaanbod waar je nieuwe mensen ontmoet, plezier hebt en je jezelf kunt ontwikkelen.

Prisma

Prisma biedt sportieve activiteiten aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking in Amsterdam.